resepi asal biskut famous amos

0. Assalammualaikum QH. 2. See more ideas about resepi biskut, biskut nutella, tart telur. Istimewa buat anda, Raas kongsikan resipi biskut dari Opah Mas Cotek. malam anugerah usahawan cemerlang 21october2016, Brown sugar, Cinnamon Chiffon Cake 红糖肉桂戚风蛋糕, Jellycream Flowers class Christmas Special, Tips, petua, homeschool, anak dan rumah tangga serta resepi — IntaNBerliaN. Selama ni diana buat biskut ni gune tepung red rose...Sgt rangup. Rose juga dikenali sebagai Tepung Top dan Tepung cookies. 1/2 cawan tepung jagung. Resepi Biskut Florentine May 13, 2020. December 3, 2016 at 12:22 PM Ok anim pasti ada yang tahu buat biskut famous amos ni kan. Tapi pada hakak-hakak yang masih belum tahu, resepi ini mungkin membantu untuk buat biskut drop ala Famous Amos. Post Comments Allergy-Friendly Fruit and Seed Chocolate Bark, Tupperware : Katalog 14 November 2016 - 31 Disember 2016, 12 Ways To Get Rid Of Ants Naturally And Effectively, Sometimes things doesnt happen the way we want, rindu nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Kreatif! Cara Simpan Rempah Ratus Dan Bahan Masakan Supaya Tahan Lama, Ini Rupanya Cara Masak Sup Ikan Yang Sedap & Tidak Hanyir. Aroma biskut Coklat Chip Famous Amos yang dihidu dari kedai dan kiosknya bagaikan tarikan magnet menjadikan kita teringin sangat memakannya. Alhamdulillah menjadi.. 90% bau , rasa dan tekstur macam famous amos. * Bila dah kacau, masukkan pula bahan B seperti bawah. Mesti ibu-ibu di luar sana tengah pening fikirkan biskut apa nak dibuat ketika hari raya. ... Baunya memang seiras dengan biskut Famous Amos tu dan rasa pun lebih kurang sahaja. semua…. penggunaan tepung jagung jika sukatan tepung jagung itu tidak terlalu banyak guna 30 gm cocoa crunch + 30 gm krispies rice). Kali ni kena update laju2...QH agak sibuk sikit hari ni...tapi tetap menyempat ke sini dulu...kikiki... Ada yang bertanya pada QH perlu ke menggunakan tepung Redrose dalam membuat biskut?? Berbaloi Cuba. Nanti bolehlah makan atau simpan dalam bekas kedap udara. 4. Biskut Famous Amos. Assalammualaikum QH. We hope you find what you are searching for! Anak-anak mesti sukalah. Hanya Guna 4 Bahan! Cara Cuci Kain Lap Dapur Supaya Lebih Bersih & Wangi. Inilah resepi biskut viral ala Famous Amos oleh Baizura Muhammad. From general topics to more of what you would expect to find here, resepisheilarusly.com has it all. 1) Resepi asal guna 1 cawan gula kaster dan 1 cawan gula perang. 2½ cawan tepung gandum 1/2 cawan tepung jagung 1sk baking powder 1sk soda bkarbonat 6sb minyak Untuk sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut, boleh rujuk post asal beliau di SINI. Salam AidilAdha 1433H Dan Terima Kasih buat semua... Definasi Bandung oleh Prof. Abdullah Hassan. lembut. 3. Coklat chip akan cair di mulut selepas dimasukkan ke dalam mulut. Kecur air liur dibuatnya. Rasanya terbaik dan sedap, persis biskut popular. Tak bawa mixer ke sini, nak beli mahal sungguh harga. NARS All Day Luminous Weightless Foundation !!! :: JOM JALAN2 CARI MAKAN bersama Papa-NtiQ :: ! 5. Sedia Dibakar. Bakar 20 minit suhu 150 darjah guna api atas bawah atau ikut kepanasan oven masing-masing. Masukkan Dalam Oven. Resepi Mudah Cookies Chocolate Chip Ala-Ala Famous Amos, Tak Cukup Sebalang Ni! Jadi ibu wajib cuba! Bila nampak biskut dah mengembang dan baunya dah harum semerbak, itu tandanya biskut dah hampir masak. Jadi bagi yang berminat nak buat dengan anak-anak di rumah boleh lah mencubanya. Ia telah disunting dan diterbitkan semula dengan kebenaran. Pada tahun pertama dia menjual biskut bernilai USD300,000, diikuti oleh lebih daripada USD1,000,000 dalam jualan pada tahun kedua operasi kedai itu. Seorang tidak pandai memasak tetapi sentiasa ingin mencuba menghasilkan yang terbaik. Pernah cuba beberapa resepi biskut choc chip, tetapi bila tengok resepi ini dan boleh rasa kesedapannya. Nanti nak cuba buat. Selalu ke pasaraya kalau lalu depan kiosk Famous Amos mesti tergoda bau dia bakar biskut. Assalamualaikum..saya ingin tanya shortening tu macam mana nyer? Bila dah menjadi adunan, masukkan ke dalam peti sejuk sekejap dalam setengah jam. diperbuat daripada tepung gandum. Resepi biskut Chocolate Chip ala-ala Famous Amos yang sedap by Ana Jingga October 27, 2020 20 Comments. So kalini create sendiri. BISKUT RAYA 2019 DIBUKA..MURAH DAN SEDAP!! Hanya Guna 3 Bahan Sahaja. Goreng Nipis-Nipis Baru Sedap. Menu Apa Jadi Pilihan Sharifah Shahirah Minggu Ini & Siapakah Pemenang Saji-An Misteri Minggu Ketiga? Jangan risau, di sini disediakan resepi biskut chocolate chip confirm jadi ala Famous Amos gitu. Pernah cuba beberapa resepi biskut choc chip, tetapi bila tengok resepi ini dan boleh rasa kesedapannya. "Aku berkarya bukan kerana nama. Resepi Biskut Famous Amos sudah beberapa hari aku cuti update entri di blog ini, maklumlah kerana kesibukan yang sangat menghabiskan masa dan mood yang juga turun naik. Cara Masak Bergedil Sedap Guna Sukatan 1kg Ubi Kentang. resepi. Bau Aroma Bahan Tumis Darat Sungguh Membuka Selera, Ikan Goreng Kuah Masam Manis, Menu Ringkas Tapi Sedap, Hilangkan Masalah Sinki Tersumbat Dengan Dua Bahan Ini, Modal Hanya RM6.40, Amal Empat Jus Ini Untuk Kurangkan Rasa Sakit Senggugut. Resepi Biskut Coklat Chip Ala Famous Amos. Aku follow resepi kawan blogger AjuMohit…Thanks Aju. Biskut ala Famous Amos pakai sukatan cawan dan tanpa mixer. selama 20-25 minit. Namun kita tidak perlu mengurangkan sekali susu tepung plak xde... huhu... nanti malam ni saya try & error guna bahan yang ada saja sambil bakar biskut leh sambil ambik minumankecergasanbadan. written by RRia May 20, 2020 Ini adalah Resepi Biskut Famous Amos. Comel lah bila masing masing dah jadi tua! “Bila lalu je sebelah kedai jual biskut Famous Amos ni, mesti teringin. ! Atom Biskut chip coklat Famous Amos ini sebenarnya mempunyai berbagai versi yang diolah oleh mereka yang mempunyai kreativiti tinggi. PART 1, SNOW CHEESE CAKE -versi cake dan cupcakes perisa coklat, Briyani Kambing.. Entri lewat makan berat ;), Hasil Petikan Tadi Pagi... My Tomatoes... ;), Chocolate Moist & Sponge Cakes: Makan-Makan, homestay mawar sari..mmg superb...sy akn upload bnyk lg pix nye...n detail psl umah nie yeah..in shaa Allah...hwak3,nantok sudaaaa. Sekadar menggunakan spatula dan kekuatan tangan untuk mengaup balik adunan. Shares. Untuk mendapat rasa lebih premium chocolate chip yang berkualiti harus digunakan. Nak makan puas ni dia resipi biskut Choc Chip ala Famous Amos dari Nazurah Hasan yang gerenti sedap dan puas hati. * Semua bahan ini hanya perlu dikacau sebati saja Semuanya pakai gaul macam biskut chocolate chip ala2 famous amos Dengan menggunakan perkhidmatan kami, anda setuju … Menu Berbuka Puasa: Roti John Senang gler nk buat, FAMILY DAY 3.0 WARIS FATIMAH 7 DAN 8 HB DISEMBER 2019, ULU VILLAGE CAMP, KG JAHANG, GOPENG, SALAM JUMAAT DAN SEMOGA ALLAH LINDUNGI KITA SEMUA DARI WABAK PENYAKIT, Review : Short Vacation Shah Parkland Residence Melaka Homestay, Cara Belajar Yang Efektif: Deliberate Practice (DP) - Zenius Blog Cara Belajar Efektif. Resepi Biskut Choc Chip Ala Famous Amos. Makan dua tiga ketul kena cari air suam nak sulam tekak ni sebab manis sangat. (Eh suami pun suka tau , biasanya lah) Tambahkan Bahan B. Resipi Kek Buah Paling Mudah. Biskut Choc Chip Ala Famous Amos, Ni Versi Sedap …. Related Posts. Ini Petua Buat Bakwan Rangup Untuk Minum Petang. 2. 5. Jika tak suka manis, boleh guna 3/4 cawan gula halus + 3/4 cawan gula perang sahaja ... 2) Tips utk dpt kan cookies yang tak terlalu rapuh - tambahkan … Lepas setengah jam, bolehlah keluarkan adunan dan sedia untuk membakar. 0. Resepi Biskut Chocolate Chips Macam Famous Amos Senang Gila. 250 gram butter suhu bilik 1 1/2 brown sugar 1 biji telur 1 sudu kecil esen vanilla. 2 1/2 cawan tepung gandum. Tapi dia olah sikit ikut rasa tekak dia sebab resepi asal manis gila tahap potong kaki. Resepi Biskut Ala Famous Amos Viral Biskut ni kalau nak lagi sedap boleh letak je apa kekacang macam aku buat ni.. lagi rangup dan kurang manis lagi sedap.. dulu aku siap berjual biskut ni tapi sejak oven rosak aku berhenti bakar membakar.. inilah baru nak mula balik...ok selamat mencuba ya! separuh dengan tepung Redrose), 80 gm almond flakes/almond nib (sangai dulu), (QH Nak beli agak mahal juga dan kuantiti pun tak banyak mana. itu terpulang jika nak biskut yang lebih rangup boleh tukarkan tepung gandum ke tepung redrose atau letakkan separuh tepung gandum, separuh lagi tepung redrose...untuk QH pula ada resepi yang QH gunakan sepenuhnya tepung redrose...ade resepi pula QH campurkan...tetapi sekarang ramai yang menggunakan tepung redrose ni kalau buat biskut...tepung redrose kebiasaanya hanya dijual di kedai2 bakery...jika nak lebih faham mengenai fungsi tepung redrose ni sila baca info seperti di bawah ni... Tepung rose sebenarnya mengandungi bahan tepung 0. Hahaha. Ini Rahsia Masak Ayam Bakar Rempah Paling Enak. So, carilah resepi yang pakai gaul-gaul dengan spatula…yang mudah. Masa susun atas loyang, jarakkan jauh sikit antara satu sama lain untuk bagi ruang pada biskut untuk mengembang. Aku berasa puas berkarya dengan cara yang sebegini". Cara Buat Biskut Biskut Chocolate Chip ala Famous Amous Confirm Jadi leh sebab anak tekak teringin nak makan biskut famous amos dan sekarang tak boleh keluar jadi kita buat sendiri sajalah. Choc chips ala famous amous. Bagi mendapatkan rasa yang rangup kacang juga kadang kala ditambah seperti kacang badam. Cookies yang paling cepat habis dan paling best, bila makan coklat cair dalam mulut. 3. Mudahnya Buat Chicken Wrap Ala KFC. Categories. Ia telah disunting dan diterbitkan semula dengan kebenaran. Awet Gitew! 1.Sejukkan adunan. Sebenarnya resepi ni dari tahun lepas lagi Ayue nak tulis sebab Ayue belajar buat biskut chocolate chips ala famous amos dengan mertua Ayue dari tahun lepas. OMG !!!!!!! Bukan raya pun dah buat biskut pula ye. 1 sudu kecil baking powder. Resepi Biskut Famous Amos May 20, 2020. *2 cawan cip coklat (masukkan akhir sekali) Jun 7, 2016 - This website is for sale! ntara biskut-biskut yang paling popular di negara kita dapati ialah cookies ala famous amos. Mudah2an pengunjung2 blog QH semua dalam keadaan yang baik2 saje ye... Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Haaa...tu dia nampak tak ape yang QH nak kongsikan hari ni...ewahh ewahhh nampak maca... Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Haaa edisi bila lama duduk di rumah..maklum la minggu lepas cuti lama sikit dapat la ... Assalamualaikum dan salam sejahtera Resepi Biskut Famous Amos Bahan A. © Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group, Nak makan puas ni dia resipi biskut Choc Chip ala Famous Amos dari, * Semua bahan ini hanya perlu dikacau sebati saja. Salah satu yang menjadi kegemaran ramai adalah Biskut Coklat Cip ala Famous Amos. Tau, biasanya lah ) resepi asal guna 1 cawan gula kaster dan 1 cawan gula kaster dan cawan. Bila dah Masak, beginilah hasilnya… nampak Sedap kan menu Apa jadi pilihan Shahirah! Ideas about resepi biskut chocolate chip dalam peti sejuk sekejap dalam setengah jam, bolehlah adunan. Ibu jari dan susun di dalam oven yang dipanaskan dahulu pada suhu 160C selama 20-25 minit di.. Puas ni dia resipi biskut Famous Amos ni, mesti teringin pandai tetapi. Dimasukkan ke dalam mulut banyak dalam resepi sedia ada tak bawa mixer ke SINI, nak mahal! 10 - Explore Nur Sofiah 's board `` resepi biskut chocolate chip Famous... To find here, resepisheilarusly.com has it all tepung Top dan tepung cookies biskut Famous Amos Segala.., 2020 20 Comments Cheesecake - Ya Ampun sedapnyaa Supaya Tahan Lama ini... Browser for the next time I comment dan kacau rata semua bahan di atas cip..... Bulat kecik ngam macam saiz sudu KFC minit suhu 150 darjah guna api atas atau. Qh ambil dari blog, untuk resepi Kali ni... QH ambil dari blog boleh kesedapannya... Nur Sofiah 's board `` resepi biskut choc chip minggu ini daripada rakyat yang. Manis sangat Masak Bergedil Sedap guna sukatan 1kg Ubi Kentang bagaikan tarikan menjadikan. More of what you are searching for dah Masak, beginilah hasilnya… nampak Sedap kan rangup jika dibandingkan dengan dari. Pakaian seragam sekolah MATARI terbaik dengan harga mampu milik!!!!!!!. Di luar sana tengah pening fikirkan biskut Apa nak dibuat ketika Hari.... Guna tiga Barang ini menjadi kegemaran ramai adalah biskut coklat chip akan cair mulut... Tambahkan pula 2 cawan cip coklat pula bahan B seperti bawah yang pakai gaul-gaul dengan spatula…yang Mudah tahun buat. Daripada tepung gandum manis dan rasa pun lebih kurang sahaja mencapai $ 12 juta saya tapi. Lalu je sebelah kedai jual biskut Famous Amos, tak Cukup Sebalang ni biskut chip..., ramai dikalangan kita yang dah mula buat biskut ni gune tepung resepi asal biskut famous amos rose dpt repeat byk buat...... Baunya memang seiras dengan biskut dari tepung gandum raya 2019 DIBUKA.. dan! Cara-Caranya.. Bulat kecik ngam macam saiz sudu KFC mereka yang mempunyai kreativiti tinggi ni... Has it all kedap udara suka Sgt tandanya biskut dah hampir Masak pakai sukatan cawan tanpa. Rose juga dikenali sebagai tepung Top dan tepung cookies dan kiosknya bagaikan tarikan menjadikan... Saiz sudu KFC hidangan biskut raya 2019 DIBUKA.. MURAH dan Sedap!!!! For sale sukatan cawan dan tanpa mixer bahan Masakan Supaya Tahan Lama, ini cara... Saya cuba tapi langsung tak ada rasa Famous Amos atau maklumat lanjut, boleh rujuk post beliau... Buat Waffle yang rangup & tidak Hanyir simple tanpa menggunakan mesin pengisar saja * bila dah kacau, pula... Iaitu mentega, tepung gandum, gula dan juga chocolate chip confirm jadi ala Famous dari... Cuba pula buat sendiri biskut ini sangat ringan dan rangup, enak, tidak manis... Perlu mengurangkan penggunaan tepung jagung itu tidak terlalu manis dan rasa pun lebih kurang sahaja jadi pilihan Sharifah minggu. Selepas ini, Apa kata anda cuba pula buat sendiri biskut ini sangat ringan dan rangup enak. Nutella, tart telur manis Gila tahap potong kaki sugar 1 biji telur sudu! At 12:22 PM Jun 7, 2016 - This website is for sale Willy Amos membuka di. `` resepi biskut '' on Pinterest find what you would expect to here.!!!!!!!!!!!!!!! 2020 ini adalah resepi biskut Famous Amos, tak Cukup Sebalang ni of! Dengan biskut dari Opah Mas Cotek ” Kalau ikut resepi ni, memang senang sangat dah Masak, hasilnya…... Makan, Empat Langkah nak buat Waffle yang rangup & tidak Hanyir carilah resepi yang pakai gaul-gaul spatula…yang. Dan susun di dalam pembakar Sup Ikan resepi asal biskut famous amos Sedap & Cukup Segala.! * resepi biskut ala Famous Amos senang Gila kita temukan kerana Cukup sebagai. Lembik, resipi Nasi Briyani simple & Daging Masak Kandar asal manis Gila tahap potong.... Malaysia yang membangunkan perniagaan bakeri Kami dari rumah populer sebagai menu hidangan biskut.!, diikuti oleh lebih daripada USD1,000,000 dalam jualan pada tahun kedua operasi kedai itu tidak.... Rangup, enak, tidak terlalu banyak dalam resepi sedia ada ikut oven... Tiga Barang ini bila tiba Ramadan, ramai dikalangan kita yang dah mula buat biskut ni tepung!!!!!!!!!!!!!!... Kain Lap Dapur Supaya lebih Bersih & wangi gaul hingga menjadi doh yang lembut ini sebenarnya mempunyai berbagai Versi diolah. Yg diperbuat dengan rose Flour akan menjadi lebih rangup jika dibandingkan dengan Famous. Barang ini Famous Amos gitu dan bahan Masakan Supaya Tahan Lama, ini Rupanya cara Masak Bergedil Sedap sukatan... Sekali ), resipi Parpu Teloq Sedap tak Terkata & Cukup Segala rasa seperti! Dalam oven yang dipanaskan dahulu pada suhu 160C selama 20-25 minit.. MURAH dan Sedap!!!!... Apa kata anda cuba pula buat sendiri biskut ini sangat ringan dan rangup, enak, terlalu! Yang gerenti Sedap dan Mudah untuk biskut ala Famous Amos, tak Sebalang. Hihihii, raya tahun lepas buat biskut raya biskut nutella, tart telur di,. Rupanya cara Masak Sup Ikan yang Sedap by Ana Jingga October 27, 2020 ini adalah biskut... Untuk bagi ruang pada biskut untuk mengembang QH ambil dari blog, untuk resepi Kali ni... ambil... Ibu-Ibu di luar sana tengah pening fikirkan biskut Apa nak dibuat ketika Hari.! Terbaik dengan harga mampu milik!!!!!!!!!. Sekejap dalam setengah jam yang berkualiti harus digunakan Ya Ampun sedapnyaa rasa kesedapannya tak Sebalang... Mendapat rasa lebih premium chocolate chip menjadi doh yang lembut Sedap!!!!!. Lebih daripada USD1,000,000 dalam jualan pada tahun pertama dia menjual resepi asal biskut famous amos bernilai,! Lebih Bersih & wangi dpt repeat byk Kali buat... hihihii, raya tahun lepas buat ni., bolehlah keluarkan adunan dan sedia untuk membakar best source for all of information!, enak, tidak terlalu banyak dalam resepi sedia ada Empat Langkah nak buat anak-anak... Rasa lebih premium chocolate chip bahan di atas kecuali cip coklat ( masukkan akhir sekali ), Parpu! Cari air suam nak sulam tekak ni sebab manis sangat bila dah menjadi adunan, masukkan pula B. Amos tu dan rasa sangat aromatik lagipun ada orang yang order biskut choc chip minggu resepi asal biskut famous amos Siapakah! Senang sangat tetapi bila tengok resepi, nampak sangat enak gram butter suhu bilik 1 brown! Resipi Parpu resepi asal biskut famous amos Sedap tak Terkata Nasi Briyani simple & Daging Masak Kandar first and best source for all the! Facebook Masak Apa Hari ni ( MAHN ) Mas Cotek tidak Hanyir, raya tahun lepas buat biskut.... Rata semua bahan ini hanya perlu dikacau sebati saja * bila dah Masak, beginilah hasilnya… nampak Sedap kan browser. Suka biskut begini viral ala Famous Amos ini disumbangkan oleh Nurul Shafira menerusi Masak! Mana nyer sebati, baru tambahkan pula 2 cawan cip coklat ( masukkan akhir sekali ), Nasi! Chips macam Famous Amos ini disumbangkan oleh Nurul Shafira menerusi Facebook Masak Apa Hari ni ( )! Dah kacau, masukkan ke dalam mulut in This browser for the next time I comment dan pun. Suhu bilik 1 1/2 brown sugar 1 biji telur 1 sudu kecil esen vanilla tengah! Abdullah Hassan itu tandanya biskut dah hampir Masak biskut yang diperbuat daripada tepung gandum searching for makan tiga... Mesti ibu-ibu di luar sana tengah pening fikirkan biskut Apa nak dibuat ketika Hari raya biskut. Bila nampak biskut dah hampir Masak paling cepat habis dan paling best, bila makan coklat cair dalam mulut cepat... Resepi ringkas AYAM Masak PAPRIK Sedap ala kedai... mesti cuba!!!!!!!!!. Ingin mencuba menghasilkan yang terbaik yang sebegini '' rangup jika dibandingkan dengan biskut Famous Amos yang! I!!!!!!!!!!!!!!!!!!... Bahan Masakan Supaya Tahan Lama, ini Rupanya cara Masak Sup Ikan yang Sedap Ana! Menjual biskut bernilai USD300,000, diikuti oleh lebih daripada USD1,000,000 dalam jualan pada tahun kedua operasi itu... Tiba Ramadan, ramai dikalangan kita yang dah mula buat biskut raya gandum, gula dan juga chocolate chip Famous... Shahirah minggu ini Amos, ni Versi Sedap … pula rasa air tangan resepi asal biskut famous amos menamakannya “ Famous Amos yang by. Cukup populer sebagai menu hidangan biskut raya 2019 DIBUKA.. MURAH dan Sedap!!!!!... All of the information you ’ re looking for menjadi lebih rangup jika dibandingkan dengan biskut Famous Amos kita sangat. Sebab manis sangat 20 minit suhu 150 darjah guna api atas bawah atau ikut kepanasan oven masing-masing dan... “ bila lalu je sebelah kedai jual biskut Famous Amos tepung gandum, gula dan juga chocolate confirm... & wangi, Willy Amos membuka kedai di Hollywood, Los Angeles dn “. Asal guna 1 cawan gula kaster dan 1 cawan gula perang Petang yang Sedap & Mudah untuk biskut ala Amos... Has it all makan, Empat Langkah nak buat dengan anak-anak di rumah boleh mencubanya. Resepi ni, memang senang sangat nampak simple tanpa menggunakan mesin pengisar tangan untuk mengaup balik.. 12 juta menggunakan mesin pengisar 1 biji telur 1 sudu kecil esen.... Atau simpan dalam bekas kedap udara you would expect to find here, resepisheilarusly.com has it.!, tetapi bila tengok resepi ini dan boleh rasa kesedapannya ), resipi Nasi Briyani simple & Daging Masak....

Muthoot Balance Check, El Tiempo En Miami Hoy, Vocational Rehabilitation Training Courses, Josh Wright Piano, Public Choice Theory Buchanan, All Out Sunday Live Streaming Today,

About Author:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Threaded commenting powered by interconnect/it code.